Zašto graditi (ili investirati u) Lamel niskoenergetsku kuću?


Izgradnjom Lamel niskoenergetskog doma osigurajte sebi da proces od planiranja do useljenja u Vaš novi dom postane što jednostavniji i ugodniji, a ujedno proveden sigurno, stručno i kvalitetno. Izgradnjom niskoenergetske kuće pružamo Vam kvalitetan odabir rješenja životnog prostora, koji je općeprihvaćen na razvijenim tržištima Europe.

Svoju kuću možete birati iz ponude našeg kataloga tipskih objekata, no imate i mogućnost odabira vlastitog objekta koji je veličinom, rasporedom prostorija te unutarnjim uređenjem primjeren Vašim idejama i potrebama. Uz to, sami odlučujete o stupnju izgrađenosti i opremljenosti objekta (sistemi "Visoki roh bau" ili " Ključ u ruke").

Izgradnjom niskoenergetske kuće ulažete u niskoenergetski objekt hrvatske kvalitete, rađen prema najstrožim europskim standardima. Proizvodnja i montaža Lamel objekta vrši se pod stručnim nadzorom, a dodatna je prednost što se niskoenergetska kuća može izgraditi tijekom cijele godine. Kada se jednom odlučite na gradnju, objekt se izgrađuje veoma brzo (proces proizvodnje u tvornici traje maksimalno mjesec dana, a montaža na gradilištu svega nekoliko dana).

Takvim odabirom investirate u dom siguran od potresa i požara, a pošto je unutrašnjost objekta obložena gips pločama koje osiguravaju prirodno reguliranje vlažnosti, dobivate optimalnu mikro-klimu prostora. Termička izolacija je vrhunske kvalitete (kamena vuna debljine 15 cm i stiropor fasade; standard je 8 cm).

Investiranje u niskoenergetsku kuću dugoročno gledano financijski je vrlo isplativo: zbog gore navedenih materijala koje rabimo u gradnji konstrukcijskih panela, smanjuje se potrošnja energije za grijanje i hlađenje kuće. Dodatna prednost niskoenergetskih kuća jest ta da su svi materijali korišteni u proizvodnji 100% prirodni i ekološki, stoga je rezultat izgradnje Lamel niskoenergetske kuće prirodno, zdravo, ugodno i umnogome povoljnije stanovanje.

Ukratko, ukoliko želite ekološki i prirodan dom, optimalne energetske učinkovitosti te sigurno i udobno stanovanje, obratite se Lamel stručnom proizvodnom timu s potpunim povjerenjem!