O nama

Povijest i poslovanje tvrtke 

Lamel d.o.o. obiteljska je tvrtka s dvadesetogodišnjim iskustvom u obradi drveta i drvne građe, izradi niskoenergetskih konstrukcijskih panela montažnih i mobilnih kuća te montaži navedenih objekata. Početak rada s drvnom građom seže još u davne 80-e, a kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu s drvetom, kao najprirodnijim i najkvalitetnijim materijalom za gradnju stambenih objekata, 2000.-e godine osnivamo tvrtku suhe gradnje koja proizvodi i montira niskoenergetske montažne i mobilne objekte po sistemima "Roh bau" i "Ključ u ruke".

U početku je ukupna proizvodnja bila selektirana na hrvatsko i austrijsko tržište, ali je u nastavku poslovanja naša tvrtka prepoznata od strane novih partnera te se poslovanje vrlo uspješno proširilo i na francusko tržište.

Proizvodnja tvrtke obavlja se u vlastitom proizvodnom pogonu, s najsuvremenijim strojevima i materijalima atestiranim po najstrožim europskim standardima, zbog čega Lamel niskoenergetski objekti garantiraju vrlo visok standard kvalitete, iznimnu čvrstoću i dugotrajnost objekata; a zbog upotrebe strogo prirodnih i ekoloških materijala, naši proizvodi garantiraju zdravo i udobno stanovanje.

Naša tvrtka razvijene je ekološke osviještenosti i brige za energetsku učinkovitost zbog čega proizvodimo objekte iznimno visoke kvalitete, s ciljem smanjenja potrošnje svih vrsta energije u objektu (uz nepromijenjenu toplinsku i svjetlosnu energiju) te s ciljem maksimalne udobnosti stanara.TRŽIŠTA

Tvrtka Lamel d.o.o. prisutna je na domaćem, hrvatskom tržištu, ali 90 % proizvodnje u suradnji sa svojim partnerima izvozi na austrijsko i francusko tržište.


SJEDIŠTE TVRTKE

Novo Praćno bb, (Južna industrijska zona, Sisak)